Terschellinger Hout, Eekenweg 2 Striep Terschelling

Over Ons

Terschellinger Hout

Wij maken meubels op maat van Terschellinger hout voor mensen die van unieke meubels houden. Terschelling is een eiland met een ruw klimaat. De bomen die hier groeien hebben bijzondere eigenschappen. Met liefde voor het vak en met kennis van het hout, maken we unieke meubels voor binnen en buiten. Elk meubel heeft een verhaal: Waar stond de boom? Waarom is hij gekapt? Wat maakt de houttekening bijzonder? Wij maken meubels en u krijgt het verhaal erbij. Kijk gerust rond bij het assortiment, of lees meer over ons:

Terschellinger Hout wordt hier bewerkt tot meubels voor binnen of buiten. Unieke producten, handgemaakt, maatwerk door vakman: Ton Buskermolen. Bezorging alleen in overleg.
Ton Buskermolen

Wie zijn de mensen achter Terschellinger Hout?

Wij zijn Ton en Liesbeth Buskermolen. Ton kan van elke zelfgemaakte tafel, stoel en wandrek vertellen waar de boom gestaan heeft, zodat u bij het meubel het verhaal kent. Ton werkt als timmerman het hele jaar bij bouwprojecten. Daarnaast verzamelt Ton hout op het erf of in de houtstalling. Soms zaagt Ton zelf de boom om. Van boom tot meubel maakt Ton alles zelf, en kan daarom bij elk stuk hout zijn vakmanschap en creativiteit gebruiken om unieke producten te bedenken en uit te voeren. Liesbeth maakt alle foto’s, doet de website en administratie en houdt trends bij. Zij houden van hout en vertellen graag over de meubels. Heeft u zelf een ontwerp? Laat het ons weten!

Hoe werken Ton en Liesbeth?

In de winter worden de stammen gezaagd, gedroogd, geschaafd en of voorzien van licht, afgewerkt met natuurlijk touw, voorzien van een gebrand logo enz. Vanaf Pasen tot einde seizoen kunt u op Striep te Terschelling of via deze website Terschellinger meubels kopen.

Bezorgen van de meubels van Terschellinger Hout

Wilt u de meubels laten bezorgen? Voor vervoer buiten Terschelling gelden de normale vervoerskosten van vrachtboot en vrachtwagen. U neemt in dat geval het best contact op, zodat we mee kunnen denken. Voor bezorging op het eiland Terschelling zijn er geen bezorgkosten. Meer op de bezorg-pagina.

Elk meubel is anders

Omdat elk product dat we maken anders is, overleggen we graag mondeling, voordat de aankoop rond is. Kleur en hout-tekening kunnen anders zijn dan op de foto. Elk meubel is uniek.

Aanbod

Kom eens langs op Striep of bekijk het assortiment online. Specifieke vraag? Neem contact op.

Terschellinger Hout wordt hier bewerkt tot meubels voor binnen of buiten. Unieke producten, handgemaakt, maatwerk door vakman: Ton Buskermolen. Bezorging alleen in overleg.
Robuuste zitbank, houtnerven zichtbaar in rugleuning en zitting, uit één stam.