Bezorgen houten meubels op Terschelling

Bezorgen Terschellinger hout 

Bestelt u meubels van Terschellinger hout? Neem even contact op. De kleur of de houttekening kunnen anders zijn dan u op de foto ziet. De afmetingen staan bij de meubels, andere afmetingen kunnen we ook maken. Een doorsnee bank is 200 cm lang, 95 cm diep en 100 cm hoog. Algemene informatie over bezorgen:

  • Bezorgen buiten Waddeneiland Terschelling

-bezorgen buiten het eiland alleen via een transportbedrijf  Meubels van ons prachtige eiland moeten met de boot over zee gevaren worden naar Harlingen. Vanuit Harlingen is bezorging per vrachtwagen mogelijk. De bootkosten en evt. verder vrachtwagenvervoer betaalt en regelt u het beste zelf. Neem voor informatie contact op met een van onderstaande transporteurs. 

  1. Transportservice Terschelling
  2. de Vlas
  • Bezorgen op het eiland Terschelling

Bezorging op het eiland Terschelling is tot aan de deur bij de prijs inbegrepen. Houdt u er wel rekening mee dat een binnenmeubel dat buiten blijft staan, snel achteruit gaat. Voor bezorging bij campings en vakantiehuisjes zijn we daarom alert op de plek waar het meubel geplaatst zal worden.

 

  • Zelf ophalen Terschellinger houten meubels? Rijd naar Striep Terschelling

Ophalen van de meubels? Dan kan! Graag wel overleggen over dag en tijdstip. We zitten aan de Eekenweg 2 in Striep, zuid van het dorp Midsland.