Bezorgen

Bezorgen/ophalen van de meubels

Bestelt u meubels? Neem even contact op. De kleur of de houttekening kunnen anders zijn dan u op de foto ziet. De afmetingen staan bij de meubels, andere afmetingen kunnen we ook maken. Een doorsnee bank is 200 cm lang, 95 cm diep en 100 cm hoog.

Bezorgen buiten Waddeneiland Terschelling

-laten bezorgen door transportbedrijf

Meubels van ons prachtige eiland moeten met de boot over zee gevaren worden naar Harlingen. Vanuit Harlingen is bezorging per vrachtwagen mogelijk. Houdt u per kubieke meter rekening met een vervoersprijs van € 38,- excl. BTW voor vervoer van Terschelling naar de loods van transportbedrijf TST te Harlingen. Vanuit Harlingen betaalt u een evt. vrachtwagen verder zelf.

-(soms mogelijk deels) Bezorgen door Ton en Liesbeth

Neem bij bezorgwensen altijd contact op. Een voorbeeld: Als we op bezoek gaan naar de wal (een paar keer per jaar)kunnen we U evt. met het meubel tegemoet rijden, en op die manier de bezorgkosten wat in de hand houden. Zo hebben we de afgelopen jaren de bezorgkosten voor een aantal kopers redelijk laag kunnen houden, door af te spreken op een plaats tussen onze bestemming aan de vaste wal en uw wooonplaats in. Het hangt er natuurlijk vanaf of we ‘naar de vaste wal’ gaan, waarheen dan en waar u woont. Direct contact opnemen? Bel dan met Ton 06-13534763

  • Bezorgen op het eiland Terschelling

Bezorging op het eiland Terschelling is tot aan de deur bij de prijs inbegrepen. Houdt u er wel rekening mee dat een binnenmeubel dat buiten blijft staan, snel achteruit gaat. Voor bezorging bij campings en vakantiehuisjes zijn we daarom alert op de plek waar het meubel geplaatst zal worden.

 

  • Zelf ophalen meubels Striep Terschelling

Ophalen van de meubels? Dan kan, graag wel overleggen over dag en tijdstip, we zitten aan de Eekenweg 2.